Și Bunicii îl așteaptă pe Moș Crăciun - Fundatia Crucea Alb-Galbena
  • 021.315.12.56
  • cruceaalbgalbena@cag.ro
  • Lu-Vi 08:00-20:00
  • EnglishRomanian
De Crăciun suntem entuziasmați, fericiți și plini de speranță. Avem visuri și dorințe, familia și prietenii în jurul nostru și de cele mai multe ori un brad frumos împodobit și cadouri frumos împachetate.
Unii bătrâni însă, sunt singuri de Crăciun. Nu mai au nici visuri și nici speranțe și poate, cel mai dureros pe nimeni cu care să se bucure de Miracolul Crăciunului. Iar cadouri nu au mai primit de mult.

Ai vrea să faci o surpriză de Crăciun unui bunic singur? Să-i oferi din nou speranța și bucuria Crăciunului? Iar apoi, să mai ții legătura cu el? 

Cu ajutorul vostru, dragi prieteni, ne dorim să putem duce fiecărui vârstnic îngrijit de fundația noastră cadouri de suflet.
Avem 350 vârstnici din București și județul Ilfov, pe care îi îngrijim la domiciliu, lunar, pe diverse proiecte sociale. Dintre aceștia, mai mult de jumătate sunt foarte singuri, fără cei dragi aproape sau fără cineva care să se îngrijească de ei.
Pentru tine poate fi un gest mic, dar cu siguranță va fi o bucurie imensă pentru un bătrân singur!

𝐃𝐞 𝐜𝐞 𝐚𝐢 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞?

● cutie carton;
● hârtie de împachetat cadouri;
● bani și disponibilitate pentru a cumpara produse și pentru a pregăti cadoul.

𝐂𝐞 𝐚𝐫 𝐟𝐢 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐢𝐯𝐢𝐭 𝐬ă 𝐬𝐞 𝐠ă𝐬𝐞𝐚𝐬𝐜ă î𝐧 𝐜𝐚𝐝𝐨𝐮?

● dulciuri (ciocolată, biscuiți, napolitane) de preferat cu conținut redus de zahăr;
● cafea, cacao instant, ceai plante;
● reviste integrame, puzzle-uri sau sudoku;
● carte de colorat pentru adulți (antistres, cu numere, mandale, etc) și creioane colorate;
● produse de igienă personală (gel de duș, șampon, cremă de mâini, pastă de dinți, periuță de dinți);
● felicitare de Crăciun pe care să scrii câteva rânduri pentru bunica/ul care va primi cadoul tău (dacă vrei, poți să treci datele tale de contact ca să poată lua legătura cu tine);
● alimente neperisabile pentru masa de Crăciun: cozonac; fructe confiate (fără zahăr adăugat); cereale integrale; nuci; mezeluri crud uscat în vid; zacuscă; salată de vinete la borcan; etc;
● orice obiect care știi că le-ar aduce multă bucurie bunicilor sau părinților tăi.

𝐂𝐮𝐦 𝐩𝐫𝐨𝐜𝐞𝐝𝐞𝐳𝐢?

După ce ai pus totul într-o cutie, o poți impacheta în hartie de cadou sau poți desena ceva frumos pe ea împreună cu copiii sau familia ta.

𝐔𝐧𝐝𝐞?

● o aduci la sediul nostru din Bdul. Regina Maria nr. 21, sector 4, București, de luni până vineri, de la ora 8.00-16.00.
● o trimiți prin curier la aceeași adresă.

𝐂â𝐧𝐝 ?

● Perioada de colectare a cadourilor: 𝟐𝟓 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏 - 𝟏𝟓 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏.

𝐂𝐮𝐦 𝐧𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐩𝐨ț𝐢 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐚?

● Dacă distanța sau alte motive nu îți dau posibilitatea să pregătești un pachet de Crăciun pentru un bunic, ne poți ajuta promovând evenimentul pe platformele de socializare sau prin email, prietenilor tăi.
● Dacă ai mașină poți deveni voluntarul nostru, ajutându-ne cu distribuția pachetelor către bunici, în perioada 15 – 22 decembrie 2021.
Coordonator proiect: Anamaria Pal
telefon 0725.213.660
anamariapal@cag.ro