Pozitia oficiala a Fundatiei Crucea Alb-Galbena cu privire la serviciile medicale platite - Fundatia CRUCEA ALB GALBENA - ingrijiri medicale la domiciliu
  • 021.315.1256
  • cruceaalbgalbena@cag.ro
  • Lu-Vi 08:00-16:00
  • EnglishRomanian

Dragi prieteni ai Crucii Alb-Galbene,

În primul rând vă mulțumim pentru tot sprijinul, toată încrederea și susținerea necondiționată. Misiunea noastră este mai ușoară avându-vă alături.

Pentru că numărul reacțiilor voastre cu privire la serviciile plătite pe care le avem în lista noastră de servicii medicale furnizate la domiciliul pacienților s-a intensificat în ultima perioadă simțim însă că este important să aducem câteva clarificări.

Fundația Crucea Alb Galbenă deservește două tipuri de pacienți:

  • Pacienți cu venituri mici care se încadrează în programele noastre sociale, susținute de diverși finanțatori. Pentru acestea publicăm în pagina proiectelor toate condițiile de eligibilitate.
  • Pacienți cu venituri peste media acceptată în proiectele noastre sociale pentru care putem asigura servicii de îngrijire medicală la domiciliu, doar contra cost.

Serviciile oferite cu plată susțin o parte din activitatea fundației noastre care nu poate fi acoperită din proiectele sociale. Plătim salarii, contribuții, combustibil pentru a ne deplasa la domiciliul pacienților, servicii, chirie, lumină, gaz, echipament și consumabile medicale la prețul pieței. Nivelul donațiilor este extrem de mic, iar atunci când beneficiem de sprijin în această direcție preferăm să direcționăm aceste resurse către pacienții noștri care au cu adevărat nevoie de sprijin.

Suntem cu atât mai mult recunoscători tuturor celor care achiziționează aceste servicii pentru că aceste resurse ne ajută să susținem activitatea Fundației și să menținem alături de noi echipa noastră de asistenți medicali, medici, kinetoterapeuți, asistenți sociali și îngrijitoare.

Vă multumim, așadar, că douăzeci și patru de ani ați fost alături de noi și că ați facut parte, unii dintre dvs. sau membri ai familiei dvs., dintre cei 23.000 de pacienți îngrijiți de noi.

Ne onorează mulțumirile și susținerea dvs. manifestate în toți acești ani și ne încurajează să mergem mai departe pe acest drum greoi și laborios în a găsi soluții permanente și continue pentru cei care sunt mai putin norocoși.

Măriuca Ivan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.