Fundatia Crucea Alb Galbenă din România va beneficia în 2023 de fonduri de la Ministerul Muncii şi Solidarităţi Sociale în baza Legii nr. 34/1998 - Fundatia Crucea Alb-Galbena
  • 021.315.12.56
  • cruceaalbgalbena@cag.ro
  • Lu-Vi 08:00-20:00
  • EnglishRomanian

Fundaţia Crucea Alb Galbenă România va beneficia anul acesta de fonduri de la Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale, prin intermediul Agenţiei de Plăţi şi Inspecţie Socială a Municipiului Bucureşti, în baza Legii nr. 34/1998 privind acordarea unor subvenţii asociaţiilor şi fundaţiilor române cu personalitate juridică, care înfiinţează şi administrează unităţi de asistenţă socială.

Astfel, vom putea asista în continuare 100 de persoane cu nevoi sociale şi medicale din Bucureşti şi judetul Ilfov, aflate în evidenta Fundaţiei CAG România si pentru care s-au întreprins în ultimul an numeroase demersuri la diferite autorităţi locale.

Pentru detalii legate de organizaţiile din România care au fost selectate pentru acordarea subvenţiei la nivel naţional, consultaţi lista aici:
https://mmuncii.ro/j33/index.php/ro/2014-domenii/familie/politici-familiale-incluziune-si-asistenta-sociala/6065-programe-pentru-finan%C8%9Barea-serviciilor-sociale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.