Ne bucurăm că putem să fim de ajutor! - Fundatia Crucea Alb-Galbena
  • 021.315.12.56
  • cruceaalbgalbena@cag.ro
  • Lu-Vi 08:00-20:00
  • EnglishRomanian

 

Stimata Doamnă,

Am ajuns la fundația pe care o conduceți prin prietena fiicei mele dna Carmen Ostafe, evitând a mai accepta “sugestiile primite din spital”  unde erau recomandate anumite fundații, bineînțeles aceste recomandări fiind recompensate…trecâd printr-o experienta de acest fel anul trecut când  fundația recomandata a trimis personal slab pregătit, fiind nevoita sa nu folosesc serviciile lor.
La sugestia dnei Ostafe am luat legătura cu dna Flori care cu amabilitate și bunăvoința a trimis-o pe dna Tănase Elena la spital pentru a perfecta formalitățile, ambele doamne sunt persoane de excepție înțelegând situația mea și ajutându-mă cu tot suportul necesar începerii îngrijirii mele.
Apreciez și pe aceasta cale și  mulțumesc din suflet pentru ca ați format un colectiv de oameni deosebiți, competenți și UMANI.
Mulțumesc din suflet doamnei asistenta Manea Daniela cea care s-a ocupat de mine cu dăruire și omenie, fiindu-i repartizata , domnului Ionuț Zavera care dând dovada de curaj si competenta mi-a aplicat o stomă pe plaga iritata de la abdomen, scurtând astfel perioada de vindecare și uşurându-mi suferința, ambii ajutându-mă sa ma restabilesc.Dar asi dori sa mai menționez si persoanele care au venit in zilele de garda, persoane care dând dovada de omenie, răbdare și profesionalism m-au ajutat să depășesc perioade grele psihic datorate durerilor. Ii menționez cu recunoștința pe dna Roxana, dna Nicoleta Costache, dna Alexandra, dna Maria.
Cu respect și reala mulțumire pentru profesionalismul  și omenia colectivului dumneavoastră care alina durerile pacienților printre care ma număr și eu dorindu-va tuturor sănătate și putere de munca .
Cu stimă, pacienta
L. R.  împreuna cu familia

 

2 comments

  1. Buna ziua.De curand am beneficiat de serviciile acestei fundatii (pentru a doua oara) si doresc sa aduc multumirile mele conducerii,cadrelor medicale si sponsorilor.Echipa din Buzau este formata din asistente de inalt profesionalism ,devotate si modeste.Le felicit din toata inima si le doresc tot binele din lume.Cu respect,Mirea Arecla – B U Z A U

    1. Va multumim pentru aprecieri! Colegele mele din Buzau vor fi foarte incantate sa primeasca mesajul dvs. pe care l-ati trimis pe site-ul Fundatiei Crucea Alb Galbena din Romania Bucuresti! Sa aveti parte de sanatate si numai bucurii!
      Echipa CAG Romania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.