Managementul incontinenței urinare - Fundatia Crucea Alb-Galbena
  • 021.315.12.56
  • cruceaalbgalbena@cag.ro
  • Lu-Vi 08:00-20:00
  • EnglishRomanian

Prin amabilitatea și deosebita deschidere a reprezentanților companiei BBraun, întreaga echipă a Crucii Alb Galbene a participat la o prezentare de produse medicale.

Pentru noi toți (medici, asistenți medicali, manageri) a fost o experiență extraordinară și în plus, de un real folos pentru noi a fost faptul că toate produsele prezentate se pot folosi cu succes în îngrijirile la domiciliu, ridicând, din această perspectivă, totul, la un nou standard.

Toate aceste informații sunt mult prea prețioase pentru a nu le împărtăși cu voi, pacienții și prietenii noștri, și pe această cale, vă invităm să urmăriți prezentările noastre sub forma unui serial.

Episodul 1-Managementul incontinenței urinare și produse pentru afecțiuni urologice

Afecțiunile urologice afectează milioane de pacienți din toată lumea, neexistând limită de vârsta sau sex.
Produsele BBraun sunt sigure și reprezintă un punct de reper al terapiei urologice.
În portofoliul de produse destinat utilizării la domiciliu se evidențiază:

  • cateterul (sonda) din material special T.P.O. cu orificiu atraumatic pentru inserare facilă, cu suprafața netedă, ambalaj innovator (cateterul nu intră în contact direct cu mâna). Sonda Foley din silicon cu balon, este hipoalergenică, nu irită țesutul și prezintă un risc scăzut de încrustare în cazul pacienților cateterizați o perioadă îndelungată, în timp ce riscul de blocaj este redus comparativ cu latexul datorită pereților subțiri și a lumenului mărit.
  • URO TAINER este o soluție hipotonică și reprezintă cel mai eficient tratament împotriva încrustării severe, conținând o soluție acidă (acid citric) care scade Ph-ul.
  • Bag Plus sunt pungi urinare prevăzute cu valve de golire, existând în variantă de 500 ml, 2000ml.

Pentru purtătorii de sondă, un lucru de reținut este faptul că sondele Foley de silicon se schimbă la interval de timp mult mai mari comparativ cu cele din latex (90 zile silicon, față de max 21 zile latex), contribuie la creșterea calității vieții prin reducerea traumei legate de manevrele repetate, precum și costurile pe termen mediu/lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.