Fondul pentru Bunici - Fundatia CRUCEA ALB GALBENA - ingrijiri medicale la domiciliu
  • 021.315.1256
  • cruceaalbgalbena@cag.ro
  • EnglishRomanian

Fondul pentru Bunici

În vremuri dificile, suntem mai puternici doar împreună, acționând responsabil pentru întreaga comunitate. Fundația Crucea Alb-Galbenă rămâne în această perioadă alături de bunicii comunității noastre, asigurându-le GRATUIT îngrijire medicală la domiciliu și reducând presiunea asupra spitalelor.

Vulnerabili în fața COVID-19, seniorii noștri au acum, mai mult ca oricând, nevoie de sprijinul nostru. Fondul pentru bunici ne va permite să le asigurăm îngrijire în siguranță, pentru a degreva în continuare spitalele de cazurile non-COVID.

Fondul pentru Bunici: RO76RNCB0071011433790001

Beneficiar: Fundația Crucea Alb-Galbenă

CE NE PROPUNEM SĂ FACEM?

Din dorința de a limita aglomerarea camerelor de gardă și a serviciului de ambulanță, luptăm să asigurăm servicii de îngrijire medicală unui număr cât mai mare de pacienți.

* Accentul este pus în primul rând pe pacienții cu venituri mici, dar venim și în sprijinul pacienților care ne cunosc și se bazează pe noi, în special vârstnicii și pacienții cronicii care au nevoie constantă de monitorizare și tratament (în acest moment avem 460 de pacienți);

*  Aceștia vor beneficia servicii medicale, de la recomandări telefonice la consultații la domiciliu, proceduri și tratamente specifice;

Prin aceste măsuri dorim să reducem riscul de contaminare cu coronavirus în comunitățile vulnerabile, și evident să limităm în acest fel răspândirea în rândul populației.

PENTRU CE AVEM NEVOIE DE FONDURI?

* Susținerea personalului medical care asigură îngrijire la domiciliu

* Echipamente de protecție și dezinfectante

* Consumabile medicale

* Cheltuieli administrare (utilități, vehicule, combustibil etc)

* Dispozitive medicale pentru investigați specifice (Ecograf, coagulometru automat pentru măsurare INR)

* Dispozitive medicale pentru măsurarea parametrilor fiziologici: tensiometre și pulsoximetre

* Scutece absorbante pentru pacienții cu incontinență urinară

* Saltele antiescară pentru prevenirea escarelor la pacienții imobilizați la pat.

Implicarea voastră poate poate lua orice formă! Ne puteți fi alături respectând regulile de igienă și distanțare socială, informându-vă și distribuind mesajelor celor implicați în lupta conta COVID-19. Doar împreună vom reusi!