Elena Picuș, exemplu de profesionalism și dedicare - Fundatia Crucea Alb-Galbena
 • 021.315.12.56
 • cruceaalbgalbena@cag.ro
 • Lu-Vi 08:00-20:00
 • EnglishRomanian

“În urmă cu 6 luni mi-am pierdut ambele picioare. A fost cumplit de greu… Am fost şi sunt o femeie activă. Zilnic, simt nevoia să fac ceva…să mă simt utilă. Operaţia de amputare a ambelor picioare s-a vindecat acasă. Datorită cui? Datorită asistenţilor de la Fundaţia Crucea Alb-Galbenă, care s-au purtat ireproşabil. După operaţie, ar fi trebuit să merg la spital în fiecare zi pentru pansamente, ceea ce ar fi fost imposibil pentru mine şi familie din mai multe puncte de vedere. Nu auzisem de fundaţie. Am aflat de la spital, atunci când m-am externat. Am stabilit împreună cu familia să vină cineva acasă. De câteva luni, vine zilnic dna Elena Picuş şi îmi oferă îngrijirile necesare. Îi cunosc pe cei de la Crucea Alb-Galbenă de 5 luni, tot personalul este foarte grijiuliu şi bine pregătit. Pe lângă îngrijirile medicale, am primit multe sfaturi şi încurajări. Într-o asemenea situaţie, care îţi schimbă total viaţa, fără cuvinte bune şi înţelegere din partea celorlalţi, te pierzi… Eu am avut alături de mine întreaga familie, dar şi pe cei de la Crucea Alb-Galbenă, motiv pentru care le mulţumesc din suflet!”

Dna A. C.

Ce dovadă de recunoștință mai mare pentru această echipă decât vorbele sincere ale pacienților noștri? Aceștia vin în sprijinul nostru, încurajându-ne, ca o răsplată a tuturor îngrijirilor acordate.

Un model de profesionalism și de implicare, doamna Elena Picuș are o experiență de mai bine de 40 de ani ca asistent medical,  relaționează ușor cu oamenii și se numește pe sine “călătoare prin lume şi prin sufletele oamenilor”. Puteți cunoaște mai bine o parte a echipei noastre la secțiunea “Echipa” de pe site-ul nostru.

Vicki Ciobanu

 

2 comments

 1. As dori sa multumesc inca o data doamnei Picus Elena pentru ajutorul nepretuit ,acordat tatalui meu ,Zainea Mihai .Da,dansa este un”Exemplu de profesionalism si implicare”. Uneori cuvintele sunt sarace pentru a defini un om adevarat. Va multumesc doamna Nuti,pentru toata rabdarea,intelegerea,profesionalismul si omenia din sufletul dumeavoastra! Va multumesc pentru sfaturile date,pentru speranta pe care ne-ati “inoculat-o”!

  1. Buna ziua,
   Va multumim pentru cuvintele de apreciere. Ii vom transmite cuvintele dvs frumoase dnei Picus!

   O zi buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.