Două decenii de când Fundația Crucea Alb-Galbenă a creat și implementat, în România, serviciile medicale de îngrijire la domiciliu decontate de Casa de Asigurări de Sănătate! - Fundatia Crucea Alb-Galbena
  • 021.315.12.56
  • cruceaalbgalbena@cag.ro
  • Lu-Vi 08:00-20:00
  • EnglishRomanian

În cei peste 25 de ani de activitate, prin Fundația Crucea Alb – Galbenă România au fost îngrijiți peste 30.000 de pacienți:…un sfert de veac și mai bine de muncă făcută cu iubire și profesionalism pentru ca un număr cât mai mare de oameni să beneficieze de servicii de calitate, de înaltă performanță și inovație de îngrijire la domiciliu” – Măriuca Ivan, Președinte al Fundației Crucea Alb – Galbenă Romania.

Cu o echipă pluridisciplinară de profesioniști, am fost și rămânem vârful de lance în introducerea îngrijirii la domiciliu în legislația românească!.

În urmă cu 20 de ani, am obținut prima autorizare, acreditare și contractare cu Casele de Asigurări de Sănătate, am reușit să creem un model de îngrijiri integrate la domiciliu, am creat primele modele de parteneriate cu autoritățile locale și centrale, iar în acest moment dezvoltăm o soluție informatică de management al serviciilor medicale la domiciliu și continuăm oferirea de servicii medicale gratuite la domiciliu decontate de Casele de Asigurări de Sănătate!.
Tot în urmă cu 20 de ani, datorită meritelor deosebite și implicarii în viața comunității, am obținut Statutul de Utilitate Publică și care, până în prezent nu ne-a adus beneficii, ci doar recunoaștere.
„Rugămintea mea pentru jucătorii din sistem este să contribuim împreună la consolidarea, în toate regiunile României, a unui sistem funcțional şi unitar pentru asigurarea unei bătrâneți decente! Nu ne putem lamenta cu toţii că nu se mai poate face nimic, ci trebuie să încercăm să construim o temelie solidă şi robustă care să nu se prăbuşească la fiecare schimbare electorală. Suntem cu toţii datori să lăsăm ca testament un exemplu de bună practică, pentru că bătrâneţea este a tuturor şi a fiecăruia dintre noi!”Măriuca Ivan, Președinte al Fundației Crucea Alb – Galbenă România

În contexul actual, serviciile de asistență medicală la domiciliu sunt alternativa reală la instițutionalizare!

Prin Crucea Alb – Galbenă România, pacienții pot beneficia, la cele mai înalte standarde, la recomandarea medicului de: administrarea medicației, pansamente, perfuzii, sondaje, kinetoterapie, consult medical, precum și EKG, monitorizare prin sistemul de teleasistență și teleurgență Butonul Roșu.
Ce trebuie să facă cei care au nevoie de astfel de servicii? – Să se adreseze medicului de familie, medicului specialist sau medicului curant și să solicite dreptul de a primi îngrijire la domiciliu! Orice persoană asigurată are dreptul să beneficieze de servicii de îngrijire medicală la domiciliu, pentru maxim 90 de zile pe an, decontate de Casele de Asigurări de Sănătate.
Pentru detalii, orice persoană interesată poate suna la Call Center-ul Fundației, la numărul de telefon: 021.315.12.56, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 20:00.
Pentru toate informațiile, accesați: https://www.cag.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.