Direcționează 20% din impozitul pe venit - Fundatia Crucea Alb-Galbena
  • 021.315.12.56
  • cruceaalbgalbena@cag.ro
  • Lu-Vi 08:00-20:00
  • EnglishRomanian

Direcționează 20% din impozitul pe venit

GENEROZITATEA VOASTRĂ NE AJUTĂ SĂ AJUNGEM LA CÂT MAI MULȚI!

Am deschis până acum ușile a peste 24.000 de pacienți pentru că atâția oameni faini ne-au fost alături. Vârstnici cu venituri modeste, abandonați de familie și uitați de societate și-au recâștigat zâmbetul și demnitatea. În numele lor vă mulțumim!

Suntem norocoși că atâția oameni de bine ne oferă cu generozitate din puținul lor, din timpul și energia lor. Gândurile lor bune și încurajările pe care ni le trimit cu atâta generozitate ne fac să mergem mai departe.

20% din impozitul pe venit al firmei pe care o reprezinți poate fi șansa la zâmbet a unui bunic. 

Poți aloca acești 20% din impozitul pe venit trimestrial, astfel: până la finalul lunii martie, iunie, septembrie sau decembrie.

Susține Fundația cu donații în produse

Conform legii sponsorizării 32/1994, din luna aprilie 2018, orice microîntreprindere poate redirecționa trimestrial 20% din impozitul pe venit datorat statului FĂRĂ COSTURI SUPLIMENTARE pentru companie. Mai multe detalii aici.

CUM POȚI REDIRECȚIONA 20% DIN IMPOZITUL PE VENIT? 

  • Până în acest moment, contabilitatea știe, aproximativ, cât reprezintă impozitul pe trimestrul 2 pe venit datorat statului
  • Din acest impozit pe venit, 20% pot fi redirectionați către Fundația Crucea Alb-Galbenă, conform Legii Sponsorizării pe baza unui contract de sponsorizare semnat până cel târziu la sfârșitul trimestrului (31 martie, 30 iunie, 30 septembrie și 31 decembrie)
  • Redirecționarea sumei se poate face doar până la final de trimestru, pentru a fi deductibilă fiscal
  • Această redirecționare se face simplu, completând și semnând contractul de sponsorizare. Acesta se trimite scanat/ fotografiat pe adresa cruceaalbgalbena@cag.ro și/sau fizic la adresa noastră: Bd. Regina Maria nr. 21, sector 4, București. Ulterior, noi il tipărim în două exemplare și îți vom trimite unul dintre acestea semnat și ștampilat în original la adresa din contract.
  • Această copie a contractului va rămâne în contabilitatea firmei dvs., ca justificare a direcționării celor 20% din impozitul pe venit către Fundația Crucea Alb-Galbenă.

Fundația noastra este furnizor de servicii sociale acreditat. Găsiți aici acreditarea noastră.

Susține Fundația cu donații în produse