Redirecționați 20% din impozit - Fundatia Crucea Alb-Galbena
  • 021.315.12.56
  • cruceaalbgalbena@cag.ro
  • Lu-Vi 08:00-20:00
  • EnglishRomanian

Redirectionati 20% din impozitul datorat Statului

Singurătatea este boala cronică a bunicilor noștri!

Dar an de an, generozitatea ta a schimbat viața celor peste 30.000 de pacienți îngrijiți de Fundația Crucea Alb-Galbenă, vârstnici cu venituri modeste, uitați de societate sau familie. Din 1996, de la înființarea Fundației Crucea Alb-Galbenă, tot mai mulți dintre bunicii noștri au putut beneficia de asistență medicală la domiciliu, de îngrijire în liniștea căminului lor, de analize și tratament furnizate gratuit, pentru a se putea bucura de o bătrânețe decentă.

Astăzi, te rugăm să vii alături de noi și să deschizi ușa speranței pentru bunicii noștri.

Cu 20% din impozitul pe venit sau profit al firmei pe care o reprezinți poți oferi bunicilor noștri șansa la demnitate, asistență medicală și socială în propriul cămin. Poți face acest lucru până pe 31 decembrie!

Completează contractul de sponsorizare alegând una sau ambele variante (pentru anul 2022 și/sau pentru 2023) și apoi efectuați transferul.

CUM SPONSORIZEZ?

Este simplu și nu implică niciun cost!

Legea Sponsorizării permite companiilor să își deducă sponsorizările, totalizând până la 20% din impozit, atât pentru anul în curs, cât și pe anul precedent. Astfel, companiile pot completa atât un contract de sponsorizare aferent profitului anului în curs cât și un contract de sponsorizare aferent sumelor rămase nedistribuite din 2022, prin Declarația 177. Procedura de sponsorizare nu implică niciun cost pentru companie!