Cuvinte de mulţumire pentru Daniela Stratan, asistent medical Fundaţia Crucea Alb-Galbenă - Fundatia Crucea Alb-Galbena
  • 021.315.12.56
  • cruceaalbgalbena@cag.ro
  • Lu-Vi 08:00-20:00
  • EnglishRomanian

“Soţul meu a avut un picior amputat şi timp de 4 ani de zile, doamna asistentă Daniela Stratan a venit şi l-a îngrijit. Deja face parte din familie. Acum, eu sunt pacienta. S-a comportat foarte frumos cu noi toţi! Este binevenit acest ajutor din partea Crucii Alb-Galbene! Sunt pacienta lor de mai bine de 3 ani de zile, vizitată săptămânal pentru măsurarea parametrilor fiziologici şi lunar pentru recoltarea de produse biologice în vederea monitorizării permanente. De 7 ani o cunosc! Venea, după cum v-am zis, la soţul meu, îl pansa, vorbeau şi îl încuraja mult. Îi ridica de fiecare dată moralul! După ce a decedat soţul meu, a venit pentru a mă îngriji! Ma deplasez destul de greu, mai ales când este frig afară! Crucea Alb-Galbenă este un ajutor mare pentru noi, oamenii în vârstă!

Mulţumesc celor care conduc această fundaţie, dar şi personalului atât de bine pregătit şi implicat!”

I.G.

“Dacă nu ar exista această fundaţie, vă spun cu toată sinceritatea, că mi-ar fi extraordinar de greu. Este de mare folos să primeşti acest ajutor la tine acasă! Soacra mea are un picior amputat şi probleme la celălalt. I se schimbă şi sonda urinară la fiecare 2 săptămâni. Ar fi foarte dificil şi costisitor pentru noi să o transportăm până la spital. Cine ne-ar fi ajutat? De aproape 11 ani, o cunosc pe doamna asistentă Daniela Stratan. E un ajutor vital pentru noi. Am aflat de existenţa acestei fundaţii prin intermediul medicului de familie. Astfel am început să vorbesc şi eu despre această echipă şi celorlalţi cunoscuţi suferinzi. În această zonă sunt mai multe persoane ajutate, bolnave, cu dizabilităţi. Nu am auzit pe nimeni nemulţumit de Crucea Alb-Galbenă, ci dimpotrivă! Doamna asistentă este o bună îndrumătoare pentru asistentele la început de drum. Este o adevărată profesionistă, dar şi un om extraordinar. Schimbăm mesaje de sărbători şi urări. De atâţia ani, face parte din familie deja! Aceşti oameni, prin îngrijirile lor ne dau viaţă în continuare şi noi le dorim aceleaşi gânduri bune!

Mulţumim din suflet, Fundaţia Crucea Alb-Galbenă!”

Georgeta S.

Mulţumim şi noi pe această cale, pacienţilor noştri, pentru vorbele minunate, menite a încuraja întreaga echipă în activitatea începută!

Vicki Ciobanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.