Conferinta Transforma-ti viata: eveniment pentru femei motivate - Fundatia Crucea Alb-Galbena
  • 021.315.12.56
  • cruceaalbgalbena@cag.ro
  • Lu-Vi 08:00-20:00
  • EnglishRomanian

Joi, 5 noiembrie 2015, la Hotel Capital Plaza in Bucuresti a avut loc conferinta cu tema Transformă-ţi viaţa: eveniment pentru femei motivate. Aceasta a fost organizata de catre Asociația Four Change în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 in cadrul proiectului ”EVA – Evoluție Valoare Antreprenoriat pentru femei pe piața muncii”.

Invitatul special, Andrada Dan, expert in relatii si life coach transformational a reusit ca pe parcursul a 2 ore sa impartaseasca celor 40 de doamne prezente, idei si practici care au ajutat-o in procesul de schimbare a vietii. Cu incredere in sine si curaj, dupa o perioada de “faliment emotional” a reusit sa-si gaseasca echilibrul, pacea si linistea interioara.

Vazand cum rezultatele obtinute prin coaching i-au schimbat viata, astazi invata femeile sa se valorizeze, sa-si descopere talentele, sa inteleaga ca resursele se afla in fiecare dintre noi si ca isi pot indeplini visele.

In cadrul unei intalniri dinamice si interesante, invitatele noastre au aflat informatii valoroase despre functionalitatea relatiilor dintre barbati si femei si echilibrul masculin-feminin in cariera si pe plan personal.

Doamnele prezente au inteles ca emotiile noastre sunt comorile noastre si ca maniera in care facem fata situatilor tensionate, poate face diferenta.

La final de eveniment, Andrada a punctat 5 pasi esentiali pe care urmandu-i, am putea beneficia de schimbari pozitive la nivelul relatiilor si al vietii, in general.

  1. Alege energia feminina in relatia ta, iar in cariera actioneaza din energie feminina!
  2. Schimba-ti credintele din subconstient despre barbat, cariera si succes!
  3. Exprima-ti feminitatea. Pune in cuvinte potrivite ce simti, astfel iti va creste increderea in tine!
  4. Alege sa ai pasiuni, sa te simti bine!
  5. Fii deschisa sa primesti ce iti doresti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.