Confederația Caritas și partenerii săi organizează “Atelierul de planificare strategică a Rețelei SenioriNET”, 19-21 Februarie, Miercurea-Ciuc - Fundatia Crucea Alb-Galbena
  • 021.315.12.56
  • cruceaalbgalbena@cag.ro
  • Lu-Vi 08:00-20:00
  • EnglishRomanian

Confederaţia Caritas România și partenerii săi: Fundaţia Crucea Alb Galbenă, Asociaţia Habilitas – Centru de resurse și formare profesională, Asociaţia de Ajutor Mutual București şi Asociaţia Four Change organizează în perioada 19-21 Februarie 2014, la Miercurea-Ciuc, atelierul de planificare strategică a Rețelei SenioriNET, reţea la care au aderat 32 de ONG-uri furnizoare de servicii dedicate persoanelor vârstnice, în special servicii de îngrijire la domiciliu.

Această întâlnire de lucru marchează începutul procesului de planificare strategică a activității rețelei constituite. Scopul procesului de planificare strategică este de a stabili, împreună cu membrii rețelei, obiectivele pe termen scurt, mediu și lung privind activitatea rețelei, precum și planul de acțiune al rețelei.

În cadrul acestei întâlniri va fi prezentată analiza privind gradul de dezvoltare al membrilor reţelei, vor fi corelate scopul şi obiectivele reţelei cu nevoile membrilor şi, în cadrul unor grupuri de lucru, vor fi elaborate planul de acţiuni viitoare cu responsabilităţi asumate de fiecare membru.

***

Reţeaua SenioriNet este creată în cadrul Proiectului „SenioriNET– reţea ONG de servicii dedicate persoanelor vârstnice”, cu scopul de a sprijini organizaţiile neguvernamentale care activează în domeniul social, cu precădere a celor care oferă servicii pentru vârstnici, pentru ca acestea sa deservească mai bine interesele beneficiarilor şi să dobândeasca o voce puternică în relaţia cu autorităţile publice locale.

Reţeaua îşi propune să crească accesul vârstnicilor din România la servicii de îngrijire la domiciliu prin dezvoltarea capacității organizaţiilor neguvernamentale din sectorul social şi susţinerea participării lor active în formularea politicilor publice.

Proiectul „SenioriNET– reţea ONG de servicii dedicate persoanelor vârstnice” este        co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.