Ce trebuie să știm despre consultul medical la domiciliu - Fundatia Crucea Alb-Galbena
  • 021.315.12.56
  • cruceaalbgalbena@cag.ro
  • Lu-Vi 08:00-20:00
  • EnglishRomanian

În această perioadă în care viața noastră s-a schimbat radical, în contextul pandemic, serviciile medicale au înregistrat o creștere în zona serviciilor la domiciliu.

Fundația Crucea Alb-Galbenă, pune la dispoziția tuturor celor interesați, alături de multe alte servicii medicale și consult medical la domiciliu, la standarde înalte, cu medic de medicină internă cu competențe în cardiologie și ecografie.

Cum se desfășoară consultul medical la domiciliu, pas cu pas:

  1. Primul pas îl reprezintă solicitarea pacientului pentru o consultație medicală, telefonic sau prin internet. Solicitarea trebuie să conțină adresa, numărul de telefon, diagnosticul preexistent și motivul solicitarii în momentul respectiv.
  1. Se recomandă ca solicitarea să se facă cu suficient timp înainte (aprox. 24 de ore) astfel încât medicul să poată aloca timp suficient vizitei. Pentru urgențele medicale, se recomandă apelarea serviciului de urgență 112.
  1. În ziua consultației, pacientul trebuie să pregătească toate documentele medicale preexistente și care au legătură cu solicitarea făcută, să aibă toaleta făcută, să poarte îmbrăcăminte curată și lejeră (cămașă sau bluză cu deschidere în față) și să respecte eventualele indicațiile medicale primite în preziua consultului. Pe perioada consultului medical, este indicat să colaboreze, să ofere informații și să urmeze eventualele indicații  medicale primite sau să se asigure că este asistat în vederea obținerii cât mai multor informații care să sporească acuratețea consultului.

Echipa Fundației Crucea Alb- Galbenă oferă acest serviciu la domiciliu.

Află mai multe detalii AICI.

Pentru mai mult detalii și informații ne puteți contacta la 021.315.12.56.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.