Caz Butonul Roșu - Fundatia Crucea Alb-Galbena
  • 021.315.12.56
  • cruceaalbgalbena@cag.ro
  • Lu-Vi 08:00-20:00
  • EnglishRomanian

 

,,Pacienta noastră V.S apasă butonul roșu de pe brățară în jurul orei 10:15 dimineața. Echipa din call-center apelează pacienta care ne transmite că are glicemia 530 și HTA 17, în condițiile în care la ora 08:00 își administrase insulina și avea glicemia 400. Doamna V.S era speriată, dar colegii au reușit să o calmeze și să se liniștească.

Am sunat imediat ambulanța, însă fără succes pentru un echipaj rapid, dar am mai făcut alte 4 apeluri de urgentare. De la primul apel către ambulanță, am păstrat legătura cu pacienta din oră în oră pentru a-i verifica starea de sănătate. De asemenea, am contactat o vecină a doamnei care a fost dispusă să o sprijine până la venirea ambulanței.

La ultimul apel către ambulanță, în jurul orei 24:00, ni s-a comunicat că se încearcă găsirea unui echipaj de urgență, dar este dificil deoarece au alte 300 de urgențe în așteptare. La 01:30 ajunge echipajul la domiciliul pacientei, i se administrează insulină rapid, dar și tratament de urgență pentru HTA. Pacienta a rămas acasă în stare stabilă. În tot acest timp echipa noastră a fost în contact permanent atât cu pacienta, cât și cu cei de la ambulanță, insistând să se urgenteze echipajul.

După plecarea echipajului, am monitorizat telefonic pacienta până dimineață. La ora 07:00 aceasta ne-a transmis că se simte mult mai bine și că este stabilă.’’

 

Acest caz este prezentat de echipa care a gestionat situația. 

Proiectul ,,Butonul Roșu’’ salvează vieți! AICI puteți afla mai multe informații.

 

Pentru mai mult detalii și informații ne puteți contacta la 021.315.12.56.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.