Bătrânețea este a fiecăruia dintre noi! - Fundatia Crucea Alb-Galbena
  • 021.315.12.56
  • cruceaalbgalbena@cag.ro
  • Lu-Vi 08:00-20:00
  • EnglishRomanian

Bunicii noștri din proiectele sociale sunt săraci, foarte săraci! Iar prima lor grijă este să își plătească dările către stat, întreținerea, medicamentele și eventual să le mai rămână un bănuț pentru pâine, până când va veni din nou pensia.

Luxul de a bea o cafea bună (sau poate un ceai de calitate pentru cei care au contraindicații), de a folosi un săpun bun… nu și l-au mai permis de mult. Mâinile încercate de vreme și de muncă nu cunosc bucuria unei creme. E greu! Pentru mulți dintre ei aceste mici bucurii poate nici nu au existat vreodată…

Cu ocazia Zilei Internaționale a Vârstnicilor, în data de 1 octombrie, ne dorim ca împreună cu tine să îi răsfățăm. Ne ajuți?

Ne poți oferi sub formă de sponsorizare: ciocolată sau ceva dulce și bun, cafea, de ce nu, chiar și o sticlă de vin, o agendă (pentru a scrie gânduri, rețete, telefoane de medici), produse de igienă corporală (cremă de maini, șampon, gel de duș, deodorant, pastă de dinți, etc), suplimente nutritive sau orice produs pe care îl comercializezi și care poate fi inclus în cadoul aniversar gândit de noi.

Cine suntem noi: În cei 25 de ani de îngrijiri medicale la domiciliu, noi, Fundația Crucea Alb-Galbenă România, am deschis ușa a peste 30.000 de persoane pe care le-am ajutat să își recapete și să își mențină sănătatea, dar și demnitatea. Misiunea fundației noastre este de a oferi servicii medicale gratuite la domiciliu, persoanelor vulnerabile, părinților și bunicilor noștri, în casele lor, pe perna lor, fără a-i mai expune riscurilor din spitale, mai ales în această perioadă în care presiunea asupra spitalelor este uriașă. Susținem în prezent, din donații, sponsorizări și proiecte, îngrijirea medicală lunară la domiciliu a peste 400 de persoane.

Dacă vrei să ne dai o veste bună, te rog, sună-ne sau dă-ne un e-mail. Îți mulțumim!

Persoana de contact este Miruna Dinu, Asistent manager – telefon: 0749869310, e-mail: miruna.dinu@cag.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.