Avantajele noastre - Fundatia Crucea Alb-Galbena
  • 021.315.12.56
  • cruceaalbgalbena@cag.ro
  • Lu-Vi 08:00-20:00
  • EnglishRomanian

Istorie

CAGR este unul dintre pionierii în dezvoltarea serviciilor de îngrijiri medicale la domiciliu din Romania, dupa modelul belgian. Este primul furnizor acreditat, autorizat si a incheiat contractul cu Nr. 1 cu CASMB. CAGR este membru fondator al Organizaţiei Home Care Europe, al Alianţei pentru Sănătate din România,al rețelei SenioriNet. si deține președinția Federației Furnizorilor de Îngrijiri la Domiciliu (FFIDR). CAGR a reusit in 20 de ani sa formeze si sa coaguleze o echipa pluridisciplinara, responsabila si profesionista si care ofera servicii de calitate.

Servicii integrate

Pentru noi nu sunteti un simplu “pacient”. Sunteti o persoana complexa, cu multe nevoi. Venim alaturi de dvs. cu o echipa multidisciplinara: medici, asistenti medicali, kinetoterapeuti, asistenti sociali, psihologi, ingrijitori, operatori teleasistenta!

Personal cu experienta

Toti membrii echipei au studii de specialitate, experienta in lucrul cu pacientii la domiciliu, bune capacitati de comunicare, empatie, responsabilitate. Echipa se deplaseaza rapid la domiciliu cu ajutorul automobilelor din dotare.

Teleasistenta

Suntem singurii care oferim servicii integrate de ingrijiri la domiciliu monitorizate prin serviciul de teleasistenta. Pacientii primesc o bratara cu un buton de panica prin care ne pot apela in cazuri de urgenta. Detalii aici.

Continuitate

In situatiile in care tratamentul depaseste durata celor 90 de zile pe an, decontate de casele de asigurari, (cand exista fonduri), Crucea Alb Galbena gaseste solutii pentru continuarea acestuia. In urma unei evaluari sociale, pacientul poate fi incadrat in unul dintre proiectele noastre.

Rezultate

In peste 25 de ani, am ingrijit 30.000 de pacienti cu patologii diverse: neurologice, post-traumatice, metabolice, oncologice, cardiace, etc. Pacientii cu boli cronice beneficiaza de ingrijire pe perioada indelungata, atat timp cat au nevoie.